Duncan Laurence verliest stem en annuleert optreden

0

Zanger Duncan Laurence heeft het optreden dat hij vanavond zou geven in TivoliVredenburg in Utrecht afgelast. Hij heeft namelijk last van stemproblemen. Dat was gisteren ook al te horen tijdens een optreden in De Wereld Draait Door.

Duncan mocht als winnaar van het Eurovisie Songfestival uiteraard overal komen optreden. Gisteren zou hij zijn nieuwe single feestelijk aankondigen in het tv-programma van Matthijs van Nieuwkerk. Nu is die aankondiging gelukt, maar toch wel een domper was dat hij niet goed bij stem bleek om de typische hoge noten te halen. Blijkbaar houden die problemen aan, waardoor de zanger niet kan optreden.

De show van vanavond zal daarom nu worden verplaatst. Mensen die een kaartje hebben gekocht voor vanavond kunnen op woensdag 13 november naar de poptempel van TivoliVredenburg komen om het concert in te halen.

Later plaatste de artiest ook een bericht op twitter. ‘Met superveel pijn en moeite moet ik helaas de show verplaatsen. Ik heb er alles aan gedaan, maar mijn stem is sinds gisteravond niet beter geworden. Het lukt me niet om te zingen en de show te geven die jullie verdienen.

Share.